Sint MaartenVastgoedTe koop › Zeer mooie duplex cote d azur uitzicht Lagune

Zeer mooie duplex cote d azur uitzicht Lagune

Ad van 24-11-2021

Prijs ~ $ (USD) 243.262

Te bespreken
Oorspronkelijke prijs
215.000

Type goed Appartement

Oppervlakte 70 m²

Kamers 2

Cupecoy | Cupecoy

Te koop

Offer

Oorspronkelijke taal van de advertentie : Frans

Advertentie automatisch vertaald, zie de originele versie

FRANS
Zeer mooie duplex cote d azur uitzicht Lagune
Charmant Loft appartement, met uitzicht op de lagune van Simpson Bay aan de Nederlandse kant van Cupecoy Island St. Maarten sxm. Cote D'azur Condo bovenste verdieping, Appartement volledig gerenoveerd meubilair en uitgerust met smaak.
Dit appartement is een zeer goede investering voor iemand die de winter wil doorbrengen in de warme Caribische zon. Gelegen op slechts 5 minuten van Juliana Airport en Maho, in het hart van Sint Maarten Saint Martin. Slechts 5 minuten van Cupecoy Beach en Mullet Bay, de mooiste stranden van het eiland. Uitstekende huurinkomsten voor lange of korte termijn verhuur. Eigen parkeerplaats en zeer rustige en veilige omgeving, op loopafstand van de American Medial University of the Caribbean.
CONTACT / BRUCE

ENGELS
Charmant Loft appartement, met uitzicht op de Simpson Bay lagune aan de Nederlandse kant van het eiland Cupecoy St. Maarten sxm, Cote D'azur Condo bovenste verdieping St Maarten Island Caribbean SXM Appartement volledig gerenoveerde Cote D'Azur Cupecoy Zeer charmant appartement, met uitzicht op de Simpson Bay lagune aan de Nederlandse kant van het eiland St. Maarten. Gelegen op de laatste verdieping is dit appartement een zeer goede investering voor iemand die de winter wil doorbrengen in de warme zon van het Caribisch gebied. Gelegen op slechts 5 minuten van de luchthaven Juliana en Maho, het hart van Sint Maarten Saint Martin. Slechts 5 minuten van Cupecoy Beach en Mullet Bay, de mooiste stranden van het eiland. Grote huurinkomsten voor lange termijn of korte termijn verhuur. Eigen parkeerplaats en zeer goede en veilige buurt, op loopafstand van de American Medial University of the Caribbean.
CONTACT / BRUCE

De adverteerder contacteren :

Vergelijkbare Advertenties

Advertentie Sint MaartenVastgoedTe koop › Zeer mooie duplex cote d azur uitzicht Lagune

Good deals come to those who
sign up for our newsletter

Sign up for our newsletter and receive the latest ads directly in your inbox.