Wie zijn wij ?

 

 

De wetenschappelijke term Cyphoma verwijst naar een soort weekdier die in het warme water van de Atlantische Oceaan leeft, van Brazilië tot de Amerikaanse staat Noord-Carolina.

Uit hun Franse naam Monnaie caraïbe (Flamingo tongue in het Engels) blijkt dat de dieren in deze regio ook wel als geld werden gebruikt. Daarom staat Cyphoma voor uitwisseling, natuur en nabijheid.

Het project zag in 2012 het licht op de Antillen nadat uit analyse was gebleken dat er bij de eilandbewoners behoefte aan was.

 

Cyphoma brengt op een simpele manier uitwisselingen tot stand tussen particulieren en professionals, door de advertenties op zijn site in te delen in goederen, diensten en relaties.

De site is gekoppeld aan Facebook en biedt allerlei innovatieve functionaliteiten zoals het zoeken in verschillende regio's en op verschillende locaties, een transparant beheer van talen en munt- en meeteenheden en de totstandbrenging van nauwe contacten tijdens het zoeken...

Cyphoma geeft goederen een nieuw leven zodat kopers en verkopers gouden zaken kunnen doen, op een milieuvriendelijke manier.

 

Verkopen, kopen en ontmoeten, allemaal binnen handbereik…

In minder dan een minuut staat uw advertentie online.

Eenvoudig, efficiënt en gratis.

 

Heeft u nog vragen of wenst u verdere informatie te ontvangen? Neem dan contact met ons op via het formulier 'Feedback & Support'.