Sint MaartenVastgoedTe koop › One Bedroom Condo Maho

One Bedroom Condo Maho

Advertentie gewijzigd op 07-08-2021

Prijs $ (USD) 285.000

New

Oppervlakte 100 m²

Kamers 2

Maho | Maho

Te koop

Aanbod

Oorspronkelijke taal van de advertentie : Engels

Advertentie automatisch vertaald, zie de originele versie

Dit appartement met een slaapkamer is ideaal gelegen in Maho. Het uitzicht is prachtig en adembenemend. Met zo'n prachtig uitzicht op het grote zwembad met een geweldig zwembad terras, weelderige groene omgeving en de Simpson Bay Lagoon en al het varen wordt geactiveerd.

De open concept stijl van de woonkamer, eetkamer en keuken is perfect in het creëren van toegankelijkheid van alle gebieden van de ruimte. De keuken is knus in een hoek, die geweldig mogelijk voor een ontbijtbar of drijvende keukeneiland geven. De grote ramen staan het prachtige Caribische licht toe om het appartement te vullen. De grote kamer opent naar het terras terwijl u het uitzicht opneemt. De slaapkamer is zeer goed met het continue Caribische daglicht bewonen de kamer.

Perfect gelegen in de buurt van Maho. Maho Village heeft zoveel te bieden in restaurants, bars, exclusieve winkels, PINAUTOMATEN, apotheek, gastronomische supermarkt en het Prestige royale casino. Sunset Beach Bay, het Maho-strand en het bekende Mullet Bay-strand liggen allemaal in de buurt. De internationale luchthaven Princess Juliana is ook in zicht.

Condo fee US $1, 827. 22

De adverteerder contacteren :

St Maarten investments
St Maarten investments Professional

Wanneer u belt, vergeet niet te vermelden dat u deze advertentie op Cyphoma.

Advertentie Sint MaartenVastgoedTe koop › One Bedroom Condo Maho

Good deals come to those who
sign up for our newsletter

Sign up for our newsletter and receive the latest ads directly in your inbox.