Sint MaartenVastgoedTe koop › Omarm de Maho Lifestyle bij BlueMarine Residence

Omarm de Maho Lifestyle bij BlueMarine Residence

Advertentie gewijzigd op 22/11/2023

Prijs : 322.943,42

Oorspronkelijke prijs : $ (USD) 343.000
  • Type goed : Appartement
  • Oppervlakte : 100 m²
  • Kamers : 1

Maho (Maho)

Te koop

Aanbod

Citaat: "Als je het offer brengt om je plicht te doen, hoef je niets anders te doen. Toegewijd aan plicht, bereikt de mens perfectie." - Bhagavad Gita

Welkom bij BlueMarine Residences, een luxe oase in het hart van Maho, St. Maarten. Deze exclusieve ontwikkeling is ideaal gelegen in de buurt van AquaMarina, Porto Maho en grenst aan het levendige Maho Village, de tophotspot van het eiland met een overvloed aan restaurants en belastingvrije winkels.

Onverslaanbaar in locatie, het strand ligt op slechts een steenworp afstand, en Princess Juliana International Airport ligt op slechts vijf minuten rijden, waardoor het een droombestemming voor vakantiereizigers. De ontwikkeling biedt 69 condominiumwoningen en biedt bewoners een scala aan eersteklas voorzieningen, waaronder 24-uurs gated security, een fitnessruimte, liften, een gemeenschappelijk zwembad en een grote hot tub in de openlucht. Eigenaren hebben ook de mogelijkheid om zich in te schrijven voor een verhuurprogramma, waardoor hun eenheden aantrekkelijke hotelkamers worden.

Ontdek de charme van Maho Village met zijn diverse eet-, winkel- en uitgaansgelegenheden, met alles van Japans, Chinees, Thais en Italiaans tot Franse restaurants, bars, cafés en lounges.

Mis de kans niet om een stukje paradijs in het hart van Maho te bezitten. BlueMarine Residences bieden een luxe en handige levensstijl voor vakantiereizigers, gezinnen en investeerders. Plan vandaag nog een show en ontdek zelf waarom dit de perfecte plek is om naar huis te bellen. Neem contact op met mij, uw makelaar, om uw privétour te regelen!

Lion Crest Realty — Vastgoedgroep — Sint Maarten

De adverteerder contacteren :

LION CREST REALTY
LION CREST REALTY Professional

Wanneer u belt, vergeet niet te vermelden dat u deze advertentie op Cyphoma.

Andere advertenties van deze professional

Vergelijkbare Advertenties

Advertentie Sint MaartenVastgoedTe koop › Omarm de Maho Lifestyle bij BlueMarine Residence