Sint MaartenVastgoedTe koop › Nieuw project Maho House belichaming van modern leven

Nieuw project Maho House belichaming van modern leven

Advertentie gewijzigd op 05/07/2024

Prijs : 218.629,89

Oorspronkelijke prijs : $ (USD) 238.000
  • Type goed : Appartement
  • Oppervlakte : 41 m²
  • Kamers : 1

Maho (Maho)

Te koop

Aanbod

Maak kennis met Maho House, de belichaming van het moderne leven.

Deze gloednieuwe ontwikkeling beschikt over 4 verdiepingen met premium woonruimtes, met 6 commerciële ruimtes op de begane grond en 18 appartementen met een slaapkamer verdeeld over de bovenste 3 verdiepingen. Elk appartement is ontworpen met comfort, stijl en functionaliteit in het achterhoofd, met een badkamer, keuken, split-systeem A / C, spots en een aansluiting voor een wasmachine.

De mogelijkheid om te upgraden naar een volledig gemeubileerd appartement is ook beschikbaar, zodat u kunt intrekken en meteen kunt genieten van uw nieuwe huis.

Maho House ligt in een gewilde omgeving en biedt de perfecte combinatie van stadsgemak en een rustig leven. Met overdekte parkeerplaatsen kunnen bewoners hun auto's gemakkelijk parkeren en genieten van een zorgeloze levensstijl. Met de pre-constructiebetalingsregeling kunt u in termijnen betalen naarmate de bouw vordert, met een geschatte sluitingsdatum in 2024.

Als u op zoek bent naar een stijlvolle en handige plek om naar huis te bellen, hoeft u niet verder te zoeken dan Maho House. We nemen nu reserveringen aan met een aanbetaling van 10%, die 100% restitueerbaar is tot de ondertekening van de koopovereenkomst. Mis deze ongelooflijke kans niet om te investeren in uw toekomst en uw plaats op deze toplocatie veilig te stellen. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en de eerste stap te zetten naar uw droomhuis.

Lion Crest Realty — Vastgoedgroep — Sint Maarten

De adverteerder contacteren :

LION CREST REALTY
LION CREST REALTY Professional

Wanneer u belt, vergeet niet te vermelden dat u deze advertentie op Cyphoma.

Andere advertenties van deze professional

Vergelijkbare Advertenties

Advertentie Sint MaartenVastgoedTe koop › Nieuw project Maho House belichaming van modern leven