Grote investeringen 3 slaapkamer villa zeezicht

Sint MaartenVastgoedTe koop Gearchiveerde advertentie

Type goed Huis

Kamers 5

Dawn Beach

Dawn Beach

Te koop

Aanbod

Oorspronkelijke taal van de advertentie : Engels

Advertentie automatisch vertaald, zie de originele versie

Ruime villa met uitzicht op St. Barth en de Atlantische Oceaan te koop in Dawn Beach Estates (Sint Maarten)

Dit ruime drie slaapkamer villa is gelegen in een van de meest wenselijke landgoederen op de oostkust van St. Maarten Dawn Beach landgoederen genoemd: een gated community met directe toegang tot het prachtige strand van Dawn Beach.

Dawn Villa beschikt over drie goede grootte slaapkamers, elk met vervolgens badkamer. Derde slaapkamer heeft toegang vanaf het terras van het zwembad. Alle slaapkamers face de Oceaan en hebben schuifdeuren uit te gaan naar de grote pool dek. Open plattegrond met ruime open keuken en eetkamer die verband houden met de schuifregelaars uit te gaan naar het zwembad en ruime woonkamer. Het zwembad terras heeft bedekt de gehele lengte van het huis, evenals dubbel de ruimte zonneproducten oppervlakte terras ruimte.

De eigenschap is in volledig omheinde, heeft een platte tuin rondom het huis met veel uitbreidingsmogelijkheden, als iemand zou willen toevoegen een andere slaapkamer.

Grote waarde en momenteel de beste deal in Dawn beach Estates voor een villa van dit staande met het uitzicht op de open oceaan en 1/2 hectare grond van akte overgedragen eigendom. Ideaal voor vakantie verhuur villa evenals naast zijn huis. Veilig gebied, dicht bij restaurants, stad, strand etc.

Aandeel :

E-mail Facebook

Deze advertentie is definitief verwijderd.

U kunt een zoekactie starten op

Good deals come to those who
sign up for our newsletter

Sign up for our newsletter and receive the latest ads directly in your inbox.