Sint MaartenVastgoedTe koop › Cupecoy, Tradewind 1 bed met uitzicht op de oceaan + 2 studio's

Cupecoy, Tradewind 1 bed met uitzicht op de oceaan + 2 studio's

Ad van 17/07/2024

Prijs : 431.748,11

Oorspronkelijke prijs : $ (USD) 470.000
  • Type goed : Appartement

Cupecoy (Cupecoy)

Te koop

Aanbod

Het appartement heeft een prachtig uitzicht op de oceaan, vanaf het terras en de hoofdslaapkamer. De goed ontworpen indeling omvat een ruime slaapkamer, een moderne badkamer en een open keuken en woonkamer.
Aparte studio #1: De aparte studio grenzend aan het appartement met 1 slaapkamer is een veelzijdige ruimte die verschillende doeleinden kan dienen. Of het nu wordt gebruikt als gastensuite, thuiskantoor of een extra inkomstengenererende eenheid, deze studio voegt flexibiliteit toe aan het pand. Het beschikt over een badkamer en een compacte kitchenette, die gemak en onafhankelijkheid bieden. Deze studio wordt verhuurd $ 1400 / maand aan geneeskundestudenten; het hele jaar door!

Studio Mezzanine #2 : Op de top van de 1e studio is er een extra studio Mezzanine. De Studio Mezzanine is iets groter dan studio #1 en heeft een klein uitzicht op de oceaan. De studio is vernieuwd en is zeer functioneel; met een open keuken, badkamer en een aparte slaapkamer.

Details van de woning:

Te koop: het appartement met 1 slaapkamer en 2 studio's zijn beschikbaar voor een totale prijs van $ 470,000 USD.
Huurinkomsten: Het appartement met 1 slaapkamer wordt momenteel bewoond door de eigenaar, het kan gemakkelijk worden gehuurd voor $ 1800 / maand; En de 2 studio's genereren een huurinkomen van $ 2900 per maand. Totale bruto huurinkomsten van $ 4700 / maand.
VvE-kosten (Vereniging van Eigenaren): De maandelijkse VvE-vergoeding is $ 560 / maand, inclusief onderhoudsdiensten en verzekeringen voor voorzieningen.
Locatie: Tradewind Residence is ideaal gelegen, op slechts 1 minuut lopen van het pittoreske Mullet Beach. Bovendien maakt de nabijheid van The Medical School (AUC) het een aantrekkelijke locatie voor zowel studenten als professionals.
Community-functies:

Volledig gated community
Ruime parkeergelegenheid
Gemeenschappelijk zwembad
Bewakingscamera's
24/7 beveiliging
Deze woning biedt een unieke investeringsmogelijkheid, waarbij een comfortabele woonruimte wordt gecombineerd met het potentieel voor huurinkomsten. De toplocatie in de buurt van Mullet Beach en The Medical School draagt bij aan de aantrekkingskracht, waardoor het een gewilde residentie is in de omheinde en beveiligde gemeenschap van Tradewind Residence.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen; We hebben video's van de binnenkant van het pand.

Neem contact op met Yoan. M.Y Vastgoed Sxm... Vastgoed met liefde.

De adverteerder contacteren :

Wanneer u belt, vergeet niet te vermelden dat u deze advertentie op Cyphoma.

Andere advertenties van deze professional

Vergelijkbare Advertenties

Advertentie Sint MaartenVastgoedTe koop › Cupecoy, Tradewind 1 bed met uitzicht op de oceaan + 2 studio's