Sint MaartenVastgoedTe koop › Uitzicht op de oceaan 4 B/R villa met 2 B/R appartement

Uitzicht op de oceaan 4 B/R villa met 2 B/R appartement

Ad van 16-06-2021

Prijs $ (USD) 725.000

Te bespreken

Type goed Huis

Oppervlakte 1421 m²

Kamers 8

Indigo Bay

Te koop

Aanbod

Oorspronkelijke taal van de advertentie : Engels

Advertentie automatisch vertaald, zie de originele versie

Grote semi-gemeubileerde uitzicht op de oceaan 4 slaapkamer, 3 bad familie huis gelegen in de veilige woonwijk van Pointe Blanche op 1420m2 grond. De accommodatie van het onderwerp verhoogt ook een appartement met 2 B/R 2 badkamers, ideaal voor gasten of extra huurinkomsten met een eigen toegang en tuin.

Deze woning heeft een groot potentieel voor toekomstige woningverbeteringen. Het is omgeven door een tropische tuin met verschillende soorten bloeiende planten, verharde loopbruggen en is volledig omheind met een externe poorttoegang.

Het hoofdgebouw opent naar een foyer die uitmondt in de woon / eetkamer / keuken. 3 slaapkamers/2 badkamers bevinden zich op het hoofdniveau, met een zeer ruime loft, een eigen badkamer en een zitkamer. De grote hoofdslaapkamer met zijn ruime en-suite badkamer kijkt uit op de oceaan.

Een enorm uitnodigend overdekt terras biedt een schilderachtig uitzicht op de oceaan en is ideaal voor het vermaken van grote bijeenkomsten. Dit huis is goed gelegen en laat de koele briesjes vrij door de verschillende kamers stromen.

De villa is in 2015 volledig gerenoveerd (nieuw dak, marmeren aanrechtbladen, elektrisch, sanitair, ramen met screens, deuren en tegels). Het is ideaal voor een gezin met een grote tuin voor de kinderen en huisdieren, perfect om te vermaken en het voordeel van het verbeteren van het pand in de toekomst.

Eigenaren zijn erg gemotiveerd.

Neem contact op met Debbie voor een bezichtiging.

De adverteerder contacteren :

Antilles Realty
Antilles Realty Professional

Wanneer u belt, vergeet niet te vermelden dat u deze advertentie op Cyphoma.

Advertentie Sint MaartenVastgoedTe koop › Uitzicht op de oceaan 4 B/R villa met 2 B/R appartement

Good deals come to those who
sign up for our newsletter

Sign up for our newsletter and receive the latest ads directly in your inbox.