Sint MaartenVastgoedTe koop › Point Blanche Villa met Appartement

Point Blanche Villa met Appartement

Ad van 28/11/2023

Prijs : $ (USD) 650.000

  • Type goed : Huis
  • Oppervlakte : 810 m²

Pointe Blanche (Pointe Blanche)

Te koop

Aanbod

Deze villa met 5 slaapkamers biedt een unieke kans om de essentie van Caribisch luxe leven te ervaren. Een van de meest boeiende kenmerken van deze woning is het onbelemmerde uitzicht op de oceaan. Het uitzicht strekt zich uit tot vier betoverende eilanden - Saba, St. Eustatius, St. Kitts en St. Barths. Bij binnenkomst wordt u begroet door de ontzagwekkende hoge plafonds die een gevoel van ruimtelijkheid en grootsheid creëren in de woonkamer. Zonlicht stroomt door grote ramen naar binnen, verlicht de ruimte en benadrukt de elegante kenmerken. De prachtige eethoek is de perfecte setting voor het houden van familiebijeenkomsten en formele diners, met zijn smaakvolle inrichting en voldoende ruimte voor een grote eettafel. Hieraan grenst de goed geventileerde keuken die ook naar de achtertuin leidt.

De master suite is een waar toevluchtsoord, met een eigen badkamer en een eigen balkon met uitzicht op de Caribische Zee. De overige slaapkamers zijn even ruim en bieden comfort en privacy voor iedereen.

De villa biedt meerdere buitenruimtes, waaronder een ruim terras met vrij uitzicht op de oceaan. Of u nu gasten ontvangt, geniet van een barbecue of gewoon ontspant met een boek, u zult genieten van de buitenervaring die deze accommodatie biedt. Met een grote parkeerplaats zult u geen moeite hebben om meerdere voertuigen te huisvesten, wat zorgt voor gemak voor zowel bewoners als gasten.

Deze woning omvat een apart appartement met één slaapkamer met een eigen ingang en meters. Ideaal voor gasten of als inkomstengenererende verhuur, het biedt gemak en privacy. Er is een grote stortbak op het terrein en er is onlangs een nieuwe generator geïnstalleerd om een ononderbroken stroomvoorziening te bieden. De woning wordt geleverd met een geldige bouwvergunning en plannen voor een zwembad en betonnen dak.

Point Blanche is een gewilde buurt die bekend staat om zijn rust, adembenemende uitzichten en de nabijheid van voorzieningen. Het ligt op slechts een klein eindje rijden van restaurants, winkels, stranden, recreatieve activiteiten, waaronder de hoofdstad Philipsburg. Dit is een zeer gewilde residentie op het eiland. Mis de kans niet om van deze villa uw eigen persoonlijke paradijs te maken.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

De adverteerder contacteren :

Wanneer u belt, vergeet niet te vermelden dat u deze advertentie op Cyphoma.

Andere advertenties van deze professional

Vergelijkbare Advertenties

Advertentie Sint MaartenVastgoedTe koop › Point Blanche Villa met Appartement