Blue Marine residenties D7 - 1 slaapkamer

Sint MaartenVastgoedTe huur Gearchiveerde advertentie

Huur per maand $ (USD) 2.000

Type goed Appartement

Maho

Maho

Te huur

Aanbod

Oorspronkelijke taal van de advertentie : Engels

Advertentie automatisch vertaald, zie de originele versie

Blue Marine residenties D7
1 slaapkamer 2 badkamer
Prijs: $2000 per maand, vermeerderd met hulpprogramma's Internet opgenomen beschikbaar vanaf 5 juli
Deze mooie 2e verdieping appartement gelegen in het wenselijk Blue Marine residenties in Maho. Dit appartement is zorgvuldig ingericht en is ideaal voor iemand op zoek naar volledig modern comfort en gemak.
Er is één slaapkamer en ruimte om nog een slaapkamer. Er zijn 2 badkamers; een met een spabad en inloop-douche, terwijl de 2e badkamer alleen een wandeling heeft - in-douche. De woonkamer en eetkamer zijn vol van licht en leidt uit naar het terras waar u van een spectaculair uitzicht op de omgeving genieten kunt.
Een volledige keuken met stenen werkbladen & roestvrijstalen apparaten. Er is een BBQ op het terras. Deze prachtige eenheid heeft airconditioning in de gehele en komt volledig gemeubileerd.
Huurders genieten van een uitgebreide lijst van gemeenschappelijke voorzieningen, waaronder meerdere zwembaden, een outdoor BBQ voor bijeenkomsten en partijen, en volledig ingerichte moderne fitnessruimte. 24-uurs gated veiligheid en prachtig uitzicht op de omringende eiland en de zee maken Blue Marine een perfecte plek om ontspannen en thuis noemen.

Aandeel :

E-mail Facebook

Deze advertentie is definitief verwijderd.

U kunt een zoekactie starten op

Good deals come to those who
sign up for our newsletter

Sign up for our newsletter and receive the latest ads directly in your inbox.